4СК

Канатні стропи найчастіше застосовуються у будівельних чи монтажних роботах, при переміщенні вантажу за допомогою кранів за високої температури, від 40 до 400 градусів.
Однією з головних особливостей канатних стропів є висока надійність, при різких навантаженнях деформацію можна легко помітити та вчасно вивести строп з експлуатації.
Канатні стропи можна розділити на два способи виготовлення: заплетені та обтиснені
Якщо розглядати кожний метод виготовлення, то стропи, які створюються за допомогою плітки, складаються з м'якого каната і відрізняються гнучкістю.
Стропи 4СК являють собою чотири канатні гілки з гаками на кінцях, з’єднані через вантажну ланку. Строп 4СК виготовляється тільки у спосіб обтиснення каната алюмінієвою втулкою. Строп канатний використовується у випадках, коли на вантажі, що підіймається, є спеціальні місця для кріплення гаків.

Чому саме наш товар?
Наша компанія самостійно імпортує усі комплектуючи та є виробником канатних стропів. Супроводження контролю якості на всіх етапах виробництва.
Весь матеріал сертифікований і стійкий до фізичного зносу і механічного впливу, має довгий термін експлуатації.
Характеристики
Додаткова інформація

Характеристики

Спосіб застосування – для вантажопіднімальних робіт
Робоче навантаження, тн – від 1,6 до 25
Комплектація – стальний канат, ланка G80 1 шт, гак G 80 – 4 шт
Стандарт ДСТУ EN 13414-1:2014, ДСТУ Б В.2.8-10-98
Коефіцієнт запасу міцності – 5:1

Додаткова інформація

Наша компанія, ТОВ НВФ ТКС, має достатню виробничу потужність і має необхідне обладнання для виготовлення канатів двома методами.
ТОВ НВФ ТКС у виробництві строп використовує м'які канати, які мають низький рівень залишкових деформацій в зонах згину і це гарантує більш тривалий експлуатаційний термін, всі канати виготовлені за ГОСТ 7668-80, 2688-80, при цьому готова продукція має необхідні документи і проходить випробування. на спеціальному стенді з коефіцієнтом навантаження К = 1.25 до номінальної вантажності виробу, після чого виробу надають номер.
Купити стропи канатні можна будь-яким зручним способом:
- Замовити прямо на сайті
- Зателефонувати за номерами телефонів.
- Написати повідомлення на електронну пошту
- Замовити зворотний дзвінок і наші фахівці зателефонують в найкоротші терміни.
На сайті клієнт може знайти велику кількість корисної інформації. Ознайомитися з характеристиками та описом продукції. Отримати додаткові консультації, що стосуються взаємовигідного співробітництва.
Ми знаходимося на зв'язку і готові відповісти на будь-які питання. Ми працюємо без посередників і пропонуємо чесні ціни на продукцію власного виробництва.