Стропи з поліпропіленового каната

245,00
грн.

Подзвонити


Стропи з поліпропіленового каната мають досить вузьке застосування, але в деяких випадках без них дуже важко або не можливо обійтись. Основна сфера застосування поліпропіленових канатних стропів – це виробництва з застосуванням кислот, чи лугових сполучень. Оскільки поліпропілен дуже стійкий до впливу кислот та лугових сполучень, стропи з нього дуже ефективні в подібних операціях. Але це не остання чеснота цих стропів. Додатково стропи, позаяк навіть малі вантажопідйомності робляться з каната досить великого діаметра, являються ще й прокладками між продукцією, яка пройшла іспит в кислотних ваннах, щоб не пошкодити шар обробки.

Чому саме наш товар?
Повний цикл виробництва Власний імпорт сировини та комплектуючих. Повний цикл виробництва і власний імпорт сировини та комплектуючих – краща ціна. Канатні стропи проходять всі стадії виробництва, які супроводжуються контролем якості кожної із них!
Характеристики
Додаткова інформація

Характеристики

Застосування - Для підйому та переміщення вантажу
Матеріал - 100% поліпропілен Подовження виробу до 10-12% при максимальному навантаженні
Стандарт - ДСТУ EN 1492-1:2014
Коефіцієнт запасу міцності -7:1
Супровідні документи - Паспорт Гарантія 6 місяців
Виробництво - Україна

Додаткова інформація

Головна перевага поліпропіленових стропів полягає в їх гнучкості, легкості (легші, ніж поліестер і поліамід) і стійкості до кислот та лугів. Крім того, поліпропілен має високі показники на розрив, тому навіть для невеликих вантажопідйомностей застосовують досить великі діаметри каната, що робить стропи ефективними як прокладки між витравленими товарами, чи заготовками. Ще одна перевага поліпропіленових стропів полягає в їхній безпеці для вантажу. Поліпропілен має м'яку поверхню, яка не подряпує або не пошкоджує вантаж. Це особливо важливо для догляду за дорогими та чутливими матеріалами. Загалом, поліпропіленові стропи є практичними та ефективними засобами підйому і переміщення вантажів у багатьох ситуаціях. Проте, перед використанням слід